Imperial Spirits Festival: Još samo tri tjedna do najvećeg festivala koktela u Hrvatskoj!

Liburnia Hotels & Villas predstavlja prvi Imperial Spirits Festival u Opatiji, koji će se održati 26. i 27. svibnja. Ovaj prestižni festival koktela predstavlja priliku za posjetitelje da uživaju u najfinijim signature koktelima, uz vrhunsku hranu iz lokalne i internacionalne kuhinje.

Kao ekskluzivna najava festivala, domaći influenceri i istaknuti mediji su se okupili na prekrasnoj terasi hotela Kvarner u Opatiji, gdje su degustirali neke od najfinijih signature koktela koji će biti dostupni svim posjetiteljima festivala. Osim toga, posjetitelji su imali priliku upoznati glavna lica barmenske industrije i doživjeti atmosferu koju festival pruža.

Organizator festivala, Bert Jachmann, osnivač poznatog austrijskog Liquid Market Festivala, najavio je da će cijela organizacija biti na najvišoj razini te da će festival posjetiteljima pružiti nezaboravno novo iskustvo. “Ulažemo ogroman trud da sve bude savršeno. Izuzetno nam je drago što možemo organizirati prvi ovakav festival u Hrvatskoj i okupiti najtalentiranije ljude iz industrije”, izjavio je Jachmann.

Posjetitelji mogu očekivati vrhunske koktele i gastro delicije, kao i razne druge zanimljive sadržaje koji će se održati tijekom festivala. Kako se bliži datum održavanja, uzbuđenje raste te se već sada osjeća pozitivna atmosfera koja okružuje ovaj jedinstveni festival u Hrvatskoj.

Festivalske ulaznice još uvijek su dostupne te uključuju neograničeno kušanje koktela i ulaz na after party. U ponudi su dnevne i festivalske ulaznice, kao i paketi koji uključuju smještaj u očaravajućim hotelima Liburnia Hotels & Villas. Sve informacije o ponudi smještaja, ulaznicama za festival kao i samom programu, dostupne su na Imperial Spirits Festival web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram.