Radite li u turizmu, možda razmišljate kako možete proširiti svoju vidljivost proizvoda ili usluge, kako privući nove goste ili što im ponuditi?
Ponosni smo što Vam možemo ponuditi naše holističke marketinške i PR usluge. Autentika koristi cjelovit pristup kako bi Vaš brend postigao optimalne rezultate na svim razinama.
 

Neke od naših usluga su:

POSLOVNO SAVJETOVANJE

Ova usluga se pruža poslovnim subjektima u turizmu, s ciljem pružanja strateškog savjeta i pomoći u unaprjeđenju njihova poslovanja kako bi postali konkurentniji na tržištu, što može rezultirati povećanim prihodima, većom prepoznatljivošću na tržištu i zadovoljnijim gostima.

ODNOSI S JAVNOŠĆU

Stvaramo pozitivne odnose s poslovnim partnerima i medijima kako bi Vaše poslovanje bilo što vidljivije i uspješnije, uključujući izradu press materijala i organiziranje medijskih događaja.

CONTENT MARKETING

Usluga izrade kvalitetnog i relevantnog sadržaja za Vašu internet stranicu, blog i/ili društvene mreže, koji će odgovarati Vašim vrijednostima i ciljevima.

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Planiranje i koordinacija uspješnih događaja kojima će se poboljšati Vaš imidž i vidljivost te prilagođavanje događaja Vašim vrijednostima.

ORGANIZACIJA PRESS PUTOVANJA

Organizacija press putovanja na neku destinaciju je proces planiranja i koordinacije putovanja novinara, blogera i drugih medijskih predstavnika na određeno mjesto kako bi izvještavali o toj destinaciji. Cilj organizacije press putovanja je pružanje iskustva novinarima i medijskim predstavnicima te stvaranje pozitivnog javnog mišljenja o destinaciji.

Autentika navedene projekte realizira samostalno ili u suradnji sa stručnim partnerima i institucijama ovisno o području aktivnosti.

Galerija događanja

 

#Povezujemo i kreiramo autentična iskustva kroz koje upoznajete ljude, mjesta i proizvode.