Pozdrav!

 

Moje ime je Željka Balja i drago mi je da vas zanima moja priča.

Tijekom sveučilišnog studija Turizma počela sam ispisivati blog s ciljem promocije eno – gastronomije, cjelogodišnjeg turizma i održivog razvoja. Blog je nastavio rasti i nakon završetka fakulteta jer sam i sama postala istraživačica i zaljubljenica u autentične doživljaje na putovanjima. Hedonistička iskustva koja obuhvaćaju sve aspekte proizvoda ili usluge, postali su moji važni elementi u promociji i diferencijaciji turističkih odredišta.

S obzirom na to da posebno volim domaće proizvode, tijekom lockdowna pokrenula sam facebook grupu Autentika volim domaće, koja okuplja i povezuje domaće proizvođače Lijepe naše i krajnje kupce. To je bio tek jedan segment kako se suočiti s izazovom a ostati autentičan te djelovati za opće dobro i kada nema turističkih kretanja.

Dinamična po prirodi, nastavno na niz iskustva i istraživanja te potrebnu fleksibilnost u radnom vremenu, rodila se ideja o poduzetništvu s naglaskom na poslovno savjetovanje, informacije i komunikacije za određenu destinaciju, proizvod ili uslugu.

Kako su specifični oblici turizma i komunikacije moje velike ljubavi, uz studij sam završila specijalizaciju za oglašavanje i odnose s javnošću te voditeljicu zdravstvenog turizma. I dalje kontinuirano razvijam nova znanja i vještine putem dodatnih edukacija, stručnih seminara, radionica i strukovnih konferencija kako bi svojim klijentima bila u mogućnosti odgovoriti na potrebe i isporučiti očekivanu uslugu.

Stečena znanja i iskustva kroz povezivanje teorije i prakse iz područja turizma i marketinga izlažem kao gostujući predavač na visokim učilištima i sveučilištima u Zagrebu.

Foto: Vedran Tolić // www.vedrantolic.com

Pružamo mozaik usluga, od poslovnog savjetovanja u turizmu, odnosa s javnošću, digitalnih komunikacija do organizacija događaja. U svemu što radimo težimo profesionalnosti, stvaranju dodane vrijednosti i izgradnji kvalitetnih partnerskih odnosa.

 

Slobodno mi pošaljiteUPIT.

Mislim da vam MOGUpomoći.