Vikend na bazenima

Prvi dani jeseni kao stvoreni su za obiteljski wellness i odmor

Iako se rujan već zahuktao, škola je počela i obaveza je sve više to nipošto ne znači da si ne možete iskoristiti prve dane jeseni, priuštiti si bijeg i obiteljski odmor. Spa oaza za klince i klinceze, neograničeno uživanje u vodenim atrakcijama u Termama Tuhelj lako će vam napuniti baterije pa vam ni školske ni poslovne obaveze neće teško pasti. Wellness je uvijek dobro rješenje, a još ako vaši mališani s vama mogu u saune, jacuzzi, na masaže, mini pedikure i manikure, onda je pun pogodak.

Obiteljski wellness

Mnogi ne znaju podatak da Terme Tuhelj jedine u Hrvatskoj imaju obiteljski wellness to pravi mali spa raj za klince. Za velike i male fanove vodenih atrakcija tu su bazeni s ljekovitom termalnom vodom, toboganima, slapovima, podvodnim masažama, a nakon toga s klincima uživajte u obiteljskom sauniranju, opustite se u ugodnoj toplini i svojoj djeci već u najranijoj dobi usadite zdrave navike.

Vaše klinceze sigurno će odabrati beauty rituale poput manikure i pedikure s trendi lakiranjem noktića, a za zajedničko opuštanje odaberite masaže koje su prilagođene i najmlađim gostima. Bebice, mališane i tinejdžere opustit će i u isto vrijeme zabaviti lagani pokreti ruku terapeuta. Tuhi čokoladna masaža, Tuhi blatna masaža, možda ili možda Teenage dream masaža.

Ne samo da će vam omogućiti odmak od svakodnevice i stresa, već će se u Termama Tuhelj pobrinuti da se čitava obitelj ponovno poveže. Mališani će u vodenom carstvu zaboraviti na gadgete, a tu su i brojni sportski tereni čekaju ljubitelje aktivnog odmora.

Kamping i glamping

Ako ste pak za dulji odmor, pet zvjezdica kampa Vita u Termama Tuhelj jamče pravi hedonizam. Ova oaza luksuza i intime u srcu zelenog Zagorja dobar je odabir i za kampiste koji traže predah na putu do mora ili pak od mora i gužva na plažama.

Gostima kampa na raspolaganju je neograničeno kupanje na Vodenom planetu – od unutarnjih do vanjskih bazena i vodenih atrakcija, u čemu posebno uživaju obitelji s djecom. Na više od 20 tisuća četvornih metara prostiru se dvije zone s ukupno 72 kamp parcele i dodatne dvije noćne za kraći boravak.

Tu su restoran i bar, kamp servis, prostor za kupanje kućnih ljubimaca, sanitarne prostorije prilagođene osobama s invaliditetom, obiteljske kupaonice, svlačionice, igralište za djecu, tereni za mini golf i tenis. U sklopu kampa Vita prošlog je ljeta otvoren Glamping Village s 26 luksuznih kamp kućica, dječjim i wellness bazenom te Wellness&Spa oazom.