Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranicu Autentika. Autentika vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svojih web stranica koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranica Autentika.

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranica Autentika smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaćaju koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Autentika zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na svojim web stranicama bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Web stranica Autentika sastoje se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i Autentika se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Autentika poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica. Podatke registriranih korisnika te ostale podatke o korisniku, Autentika neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Autentika zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim web stranicama.