USKORO POČINJE OKUPLJANJE LJUBITELJA KAMPIRANJA NA 6. ZELINSKOJ ŠATORIJADI

Svi ljubitelji kampiranja pozvani su na 6. ZELINSKU ŠATORIJADU, manifestaciju kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi!

Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 19. do 21. 8. 2022., postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

U sklopu manifestacije organizirat će se odbojku na pijesku, igra graničara i druge zabavne igre. Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinut će se da se svi dobro zabave.

Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu. Zabave neće nedostajati!

Hrana:

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru pripremit će se vatrica za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Oprema:

Vlastiti šator i/ili oprema za kampiranje, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća…

Ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati 😊

Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava. Prijave primamo do srijede 17.08.2022.

Postavljenje šatora/početak je u petak 19. 8. 2022 u 15.00 sati.

Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja.

Osigurani su sanitarni čvorovi, a o mirnom i sigurnom snu brine Lupus zaštita d.o.o.

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail: [email protected] ili telefonom na; 01/2061 808

I ne zaboravite, kampiranje pomlađuje!