Kraj godine u Cresu uz popularnu grupu Vatra i ispraćaj Stare godine u podne

Zadnji tjedan 2022. godine donosi finale bogatog programa događanja ovogodišnjeg Adventa u Cresu. U petak, 30. prosinca u Cresu će nastupiti Ivan Dečak i grupa Vatra, a u subotu, 31. prosinca održat će se tradicionalni ispraćaj Stare godine u podne uz slastice, pjenušac i glazbu.

Cres je ove godine zasjao posebnim blagdanskim sjajem uz brojna događanja za velike i male, a finalan tjedan 2022. godine donosi još puno dobre zabave. Advent na Šetalištu svaki dan do kraja 2022. godine nudi prigodnu ugostiteljsku ponudu uz prave glazbene poslastice i odličnu atmosferu.

U srijedu, 28. prosinca s početkom u 18.00 h održat će se koncert creskih glazbenika (Paolo Kaštelan, Sara Selmanović Salković, Natali Selmanović, Matej Salković) u sklopu Adventa na Šetalištu.

Veliko finale ovogodišnjih adventskih događanja u Cresu održat će se u petak, 30. prosinca kada će u Cresu povodom Dana Grada Cresa, nastupiti popularni Ivan Dečak i grupa Vatra koji će dodatno zagrijati odličnu atmosferu koja ovog prosinca vlada gradom. Koncert koji će započeti u 20.00 h održat će se na Šetalištu 20. travnja (kod Porta Bragadine).

Bogat program događanja zaokružit će tradicionalni ispraćaj Stare godine u podne kada će u društvu gradonačelnika svi građani i njihovi gosti, uz pjesmu i slastice, zaključiti 2022. godinu i okrenuti se novoj 2023. godini.

Večernji dočeci Nove godine održat će se u sklopu Adventa na Šetalištu – adventska kućica Vina Miramar i u baru Plavica uz prigodne programe.

Program potražite na https://visitcres.hr/otok-cres/manifestacije-cres/advent-u-cresu.aspx